Balkonbar

Wij zijn er om van jouw balkon een groen paradijs te maken! Balkonbar is een bedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij, Arjen en Daan, twee ondernemers en tevens eigenaren van Balkonbar, zijn in 2015 gestart met het produceren van de Balkonbar in samenwerking met sociale werkplaatsen. Nu 5 jaar later zijn we uitgegroeid tot een online balkon community met een webshop waar je alles kunt shoppen om van je balkon de gezelligste plek in huis te maken.

De plek waar je 's ochtends geniet van dat heerlijke kopje koffie, de plek waar jij je eigen groenten en fruit kunt kweken en de plek waar jij de dag afsluit met een goed glas wijn.

Let's green the city together!

Arjen & Daan

Ons Team

Arjen

Arjen, de klusjesman en creatieveling. In 2005 startte hij samen met Daan Balkonbar. Waarom? “Ik hou van duurzame initiatieven en bij gebrek aan groen zoek ik graag naar de beste oplossingen.”

Daan

Daan is samen met Arjen de oprichter van Balkonbar. Als buitenmens en wiskundig wonderkind zet hij zijn dromen graag om in daden. Balkonbar was geboren!

Lotte

Met een boel aan “balkonkennis” zorgt Lotte ervoor dat jouw balkon omgetoverd wordt tot een gezellig en groen paradijs. Check ons Instagram account en je ziet het resultaat!